Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tanfolyamok, könyvek, szoftverek képes leírás - Webfejlesztés.tlap.hu
részletek »

Tanfolyamok, könyvek, szoftverek - Webfejlesztés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: webfejlesztes.tlap.hu » Tanfolyamok, könyvek, szoftverek
Keresés
Találatok száma - 14 db
Designshop

Designshop

Adobe, Corel, Quark, Extensis, Abbyy és egyéb grafikai, dtp, videós szoftverek, upgrade-ek, licencek és szakkönyvek

Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen!

Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen!

Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen. Add ki online a feladataidat úgy, hogy azok el is készüljenek. Ebben segít a weben és mobilon is elérhető feladatkiadó alkalmazás. A honlapról és mobiltelefonról is elérhető egy olyan online alkalmazás, mely segít a kiadott feladataink kezelésében és a sikeres delegálás elsajátításában. A feladatkiadás egy olyan időgazdálkodási módszer, melynek megfelelő alkalmazása lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal több időnk maradjon, így elérhetjük céljainkat, több időnk marad a családunkra, barátainkra és végre a hobbinknak is élhetünk.

Gyakorlatias ArchiCad tanfolyam!-Netlogi C School

Gyakorlatias ArchiCad tanfolyam!-Netlogi C School

Kiknek ajánljuk? Az ArchiCad leginkább az építeszetben használt program. Elsősorban tehát azoknak ajánljuk, akik látványterveket, település rendezési terveket, engedélyezési és kiviteli terveket szeretnének készíteni. Az ArchiCad segítségével építészeti műleírás sablonokat hozhatunk létre, a költségvetésírás, és hő technika számítást, konszignációs listák segítségével könnyedén elvégezhetjük.

JustDoo online feladatkezelő és projektmenedzsment

JustDoo online feladatkezelő és projektmenedzsment

A JustDoo egy web alapú feladatkezelő, szervező és projekt menedzselő program mely segíti a cégvezetők, vállalkozók, menedzserek munkáját, hatékonyságának növelését. A rendszer követi a David Allen féle GTD módszertant. A JustDoo egy projekt és feladatkezelő webes alkalmazás, vezetői feladatok és csapatmunka támogatására. A JustDoo Magyarország első projekt -és feladatkezelője, amely a Reggeli Tervezés és az időgazdálkodás módszerén alapul. Valósítsa meg álmait, jobban szervezett vállalkozásával!

Mesharray

Mesharray

Mesharray Digital Media School

Netoktato.hu

Netoktato.hu

Webes technológiák és eszközök bemutatása lehetőség szerint képekkel ilusztrált oktatóanyagokon keresztül. Mindezt magyarul, teljesen ingyen és elsősorban a kezdők számára.

Pentaschool

Pentaschool

Hallgatóink között a sok száz magánszemély mellett számos vállalat dolgozóit is köszönthettük. Igény esetén korábbi partnereink ajánlást adnak. Webmesteri, rendszergazdai, grafikai és más tanfolyamok. Csoportos tanfolyamainkat magánszemélyek részére nappali 9-16 és du. 17-21 közötti beosztásban indítjuk. A kurzusok heti 2 vagy 3 alkalommal zajlanak, de bizonyos témák esetén intenzív és levelező képzést is tartunk. 2006. októberétől Hivatalos Regisztrált Microsoft Partnerek vagyunk.

szoftver.hu

szoftver.hu

Az informatikai világ hatalmas adattömegének egy szeletét mutatjuk be a lehető legmélyebben, legalaposabban. E szeletbe tartozik a DTP (grafika, kiadványszerkesztés és nyomdai előkészítés), az internetes fejlesztés (honlapok, portálok, Flash animációk és alkalmazások), a digitális videózás, a multimédia, az e-learning és e-konferencia, a szerverek, a keresők, valamint az adatbázisok témaköre.

Ügyviteli háttér webáruházához! - Dolphin szoftverek

Ügyviteli háttér webáruházához! - Dolphin szoftverek

A Dolphin Kft. 1998 óta foglalkozik ügyviteli szoftverek fejlesztésével. Innovatív megoldásainkkal segítjük főleg a magyar kis- és középvállalkozások életét! Így született meg megoldásunk, amelynek köszönhetően akár önműködővé is teheti webáruházát, mindezt mindenki számára elérhető áron! Kerülje el a többszörös adminisztrációt! Megrendelése beérkezésekor a rendszer - beállítástól függően - már nyomtatja vagy akár elektronikusan küldi is számláját! Kezelje megrendelését megrendelés modulunk segítségével, töltse fel az áruházban található cikkleírást, képet raktár programunkból, és kezelje egy helyen raktárának, üzletének készletét! Beállítható maximális, minimális készlet. Viszonteladóinak, törzsvásárlóinak beállítható engedmények, akár értékesítési tételenként vagy tételcsoportonként is! Rengeteg hasznos funkció, amellyel egyszerűsítheti munkáját, életét! Több webáruház fejlesztővel már kialakított kapcsolattal rendelkezünk, partneri viszonyt ápolunk a legkisebbektől a legnagyobbakig! Kérje ingyenes bemutatónkat vagy kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat!

Hirdetés
Webalkalmazások fejlesztése Ajax segítségével

Webalkalmazások fejlesztése Ajax segítségével

A Webalkalmazások fejlesztése Ajax segítségével olyan mélyreható ismereteket nyújt az Ajaxról, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a fejlesztők webalkalmazásaikat magasabb szintre emeljék. A kötet bemutatja, hogyan készíthetünk Ajax-vezérelt webalkalmazásokat objektumközpontú szemlélettel, és ismertet több hasznos tervezési mintát is. A könyv részletes útmutatójában megtaláljuk, hogyan kapcsolódhatunk egy MySQL adatbázishoz PHP 5 kóddal egy saját Ajax-motoron keresztül, és hogyan formázhatjuk elegánsan a választ CSS-sel, JavaScripttel és XHTML-lel, miközben szigorúan megőrizzük az adatok biztonságát. A kötet ezek mellett négy egyéni Ajax-képes összetevő használatát is bemutatja egy mintaprogramban, és leírja azt is, hogyan lehet ezeket elkészíteni.

Webfejlesztő tanfolyam

Webfejlesztő tanfolyam

Alapoktól a csúcsra! Akár így is jellemezhetnénk képzésünket, melyben lehetőséged nyílik megszerezni a tudást, a weboldalak programozásának alapjaitól indulva egészen a komoly szaktudást igénylő CMS rendszerek menedzseléséig. A kurzus folyamán megtanítjuk neked a HTML és a CSS alapjait, melyek fontos kiegészítői a képzés gerincét jelentő PHP és MYSQL programnyelveknek. Betekintést nyerhetsz a Photoshop világába, hogy ezután elkészíthesd, saját dinamikus vagy statikus weboldalad arculatát, mely lehet webáruház, magazin, blog, fórum, vagy mindez együtt is akár!

weblap készítés

weblap készítés

A weboldal a vállalkozás kirakata a nagyvilág felé. Igen a teljes világ látja ezt a virtuális kirakatot, hiszen erről szól az Internet. És ahogy a valós kirakatot sem rendezheti be hányaveti módon egy magára valamit is adó cég, úgy a virtuális kirakatnak is megfelelően igényesnek, és céltudatosnak kell lennie. Mivel a virtuális térben hozzánk látogató (később talán ügyfél) innen merít először információt rólam, és ez alapján formál véleményt, fontos, hogy weboldal pontosan tükrözze azt, hogy ki vagyok én és miben tudok a segítségére lenni a látogatómnak. Ha felismertük, hogy kell egy honlap, lássuk be azt is, hogy annak profinak kell lennie. Ahogy kevesen mennénk ki az utcára újságpapírból, otthon összeragasztott ruhában, vagy kevesen vezetnénk az autópályán egy olyan autót, amit a szomszéd gyerek fabrikált, ne várjuk, hogy tetszetős, eredményes egy olyan honlappal mutatkozni, ami minden szakértelmet nélkülöz. Cégünk rövid határidővel, referenciákkal vállalja honlapjának elkészítését, amely valódi profitot termel majd Önnek.

Weblap készítés tanfolyam online! - WordPress tanfolyam

Weblap készítés tanfolyam online! - WordPress tanfolyam

Szeretnél saját, jól működő weboldalt, de sajnálsz kiadni érte több tízezer forintot? Látogass el oldalamra, ahol már 3 nap alatt megtanulhatod a WordPress alapú weboldal készítés rejtelmeit! Online WordPress oktatás során Te is megtanulod, hogy hogyan készítheted el weblapod programozói tudás nélkül! Weblap készítés tanfolyam online!

Webszerkesztő szoftverek

Webszerkesztő szoftverek

Az i-Store.hu webáruházban több száz féle szoftver található, ahol egyszerűen, biztonságos környezetben vásárolhat.

Tuti menü