Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webfejlesztés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Dojo - Foresight [3. oldal]
részletek »

Webfejlesztés képes leírás: Dojo - Foresight [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: webfejlesztes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 225 db
Dojo

Dojo

Ajax, events, packaging, CSS-based querying, animations, JSON, language utilities, and a lot more. All at 26K

Domain rendelés a domain-rendeles.hu-tól

Domain rendelés a domain-rendeles.hu-tól

Domain regisztráció több 100 választható végződéssel. Nagyon kedvező árak. Tárhely és domain együttes vásárlása esetén kifejezetten nagy kedvezmények. Tekintse meg az általunk kínált domain végződéseket. Válogasson kedvére. Ingyenes domain választási tanácsadást is nyújtunk. .hu, com, net, org, biz, info, sk, ru..stb végződések

Domainregisztracio.us ? Kapcsolódjon a világhoz! Ingyenesen regisztrálunk át bár

Domainregisztracio.us ? Kapcsolódjon a világhoz! Ingyenesen regisztrálunk át bár

Egyedi választékunknak köszönhetően nem kell lemondania a tökéletes domain névről, hiszen nálunk biztosan talál olyan domaint, amelyik még nem foglalt! Ha nálunk regisztrál domaint, hatalmas kedvezményt adunk tárhelyeink árából! Már a .hu domain regisztráció is napok alatt történik! Minden domain átregisztrációját ingyen vállaljuk, ezekhez azonban nem jár kedvezményes tárhely.

Driv-E-Advise Webfejlesztés

Driv-E-Advise Webfejlesztés

Egyedi szoftverek és weboldalak tervezése, fejlesztése referenciákkal. Ha szüksége van bármilyen egyedi fejlesztésű programra vagy weboldalra, honlapra cégének keressen minket. Kis és közepes cégeknek is elérhető áron!

Drupal

Drupal

A Drupal 2001. január tizenötödikén kezdte meg nyílt működését, amikor Dries Buytaert publikálta első verzióját az interneten. A rendszer azóta nagyon sokat fejlődött, és széles körben használt tartalomkezelővé vált.

EEBHosting tárhely szolgáltatások

EEBHosting tárhely szolgáltatások

Az Internet rohamos terjedésével már Ön sem engedheti meg magának, hogy cége lemaradjon. Előzze meg vetélytársait, és legyen jelen már ma! Ha egy tökéletesen egyszerűen kezelhető és biztonságos webhelyre van szüksége, jó helyen jár, webtárhely szolgáltatásaink professzionális minősége és megbízhatósága garancia az Ön sikerére. Előzze meg vetélytársait, és legyen jelen már ma! Professzionális tárhely szolgáltatások FreeBSD alapokon.

Egyedi fejlesztés hatékonyan

Egyedi fejlesztés hatékonyan

Ha eddig csak halogatta, hogy induló vállalkozását megjelentesse az Interneten, itt az idő lépni! Cégünk egyéni weblapok mellett komplett szoftverrendszerek fejlesztését is vállalja, valamint tanácsadóink segítenek Önnek a hatékony informatikai stratégia megalkotásában. Rendszertervezés, hatékonyságnövelés, értékesítési és marketingstratégiák az Intereneten! Egyik dobozos termék sem fedi le teljes mértékben vállalkozása igényeit/folyamatait? Ha nem akar küszködni licenszeléssel, és nem akar részmegoldásokat, az egyedi fejlesztés a megoldás. Keressen minket, és segítünk megtervezni és kialakítani a megfelelő rendszert.

Ékezetes karakterek írása Corelben! (PDF)

Ékezetes karakterek írása Corelben! (PDF)

Ebben az írásban egy módszert szeretnénk bemutatni az ékezetes karakterek létrehozására, kezelésére a Corel Draw-ban. Sokszor előforduló bosszantó probléma, hogy a kiválasztott font-ban nincs a megfelelő magyar ékezetes karakter. Hogyan oldjuk meg? Megtudhatod az ingyenes tanulmányból! coreldraw, oktatás, képzés, corel tanfolyam, ingyenes coreldraw tanulmány, ékezetek írása

Hirdetés
Elux Honlapkészítés

Elux Honlapkészítés

Ha Ön azt szeretné, hogy olyan honlapja legyen, melyet Ön készít el pár kattintással néhány perc alatt, akkor ne hozzánk forduljon, mert véleményünk szerint ez a vállalkozás ellen elkövethető legnagyobb bűn, ami létezhet, ha az internetes jelenlétről van szó. Mi csak olyan honlapokban gondolkodunk, melyek kitűnnek a többi közül, színvonalasak, igényesek és nem utolsó sorban nyereségesek. Nem sablonok alapján készülnek, hanem egyedi és átgondolt grafikai tervezéssel, teljes mértékben alárendelve a vállalkozás üzleti céljainak. Olyan honlapokban gondolkodunk, melyek egy vállalkozásból azt a maximumot hozzák ki, amit megérdemel, és amit ügyfelei elvárnak.

ENEXIS Kft. Domain, Tárhely (webhosting, webtárhely),  E-mail

ENEXIS Kft. Domain, Tárhely (webhosting, webtárhely), E-mail

ENEXIS Kft. Domain, Tárhely (webhosting, webtárhely), E-mail Domain, Tárhely, Webhosting, Webtárhely, E-mail Minőségi webhosting szolgáltatás 2002 óta! Költöztesse hozzánk weboldalát! Domain, tárhely, levelezés, webfejlesztés. 9 éves szakmai tapasztalat, több mint 500 átadott projekt.

Facebook alkalmazások fejlesztése

Facebook alkalmazások fejlesztése

Mire jó egy Saját facebook alkalmazás?! A saját facebook alkalmazás kihasználva a facebook hírfolyamának előnyeit, egyetlen felhasználó LIKE-jára, az adott felhasználó összes ismerőse tudomást szerez arról, hogy létezik az ön alkalmazása. Mindenki kíváncsi, hogy ismerősei éppen mivel foglalkoznak. (Ez a facebook sikerességének egyik alapja) Ezért ők is LIKE-olják, így az ő ismerőseik is tudomást szereznek az alkalmazásról... és így elterjed az alkalmazás mint a vírus... Ami a legjobb az egészben. Minden egyes LIKE-al az Ön ügyféladatbázisa egyre csak bővül és bővül. A lényeg a SZÓRAKOZTATÁS. A facebookra szórakozni járnak az emberek, ha a saját facebook alkalmazása szórakoztató, akkor sikere lesz és SOKEZER emberhez jut majd el. A facebook alkalmazás egy csodafegyver, amivel nagyon sok ezer embert tud elérni, és nem csak az alkalmazás használatának idejére, hanem később bármikor. Mivel az alkalmazás használójának adatait Ön használhatja marketing céljaira, hírlevél küldésre is, statisztikák készítésére is, ? sőt akár üzleti ajánlat tételre is. Az Ön alkalmazásának szórakoztatnia kell a felhasználókat és azok szépen besorakoznak az Ön profin felépített ügyféladatbá

Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen!

Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen!

Feladatkiadás egyszerűen és eredményesen. Add ki online a feladataidat úgy, hogy azok el is készüljenek. Ebben segít a weben és mobilon is elérhető feladatkiadó alkalmazás. A honlapról és mobiltelefonról is elérhető egy olyan online alkalmazás, mely segít a kiadott feladataink kezelésében és a sikeres delegálás elsajátításában. A feladatkiadás egy olyan időgazdálkodási módszer, melynek megfelelő alkalmazása lehetővé teszi számunkra, hogy sokkal több időnk maradjon, így elérhetjük céljainkat, több időnk marad a családunkra, barátainkra és végre a hobbinknak is élhetünk.

Fjood - Webfejlesztés, keresőoptimalizálás

Fjood - Webfejlesztés, keresőoptimalizálás

A Fjood keresőmotor optimalizálása révén, a te honlapod a kereső motorokban kiemelkedő pozícióban lesz majd, weblapod tartalmát az alapvető keresőmotorokon jelentősen fejleszteni fogjuk, mint a Google, Yahoo és Bing, segítve a te leendő ügyfeleidnek könnyedén megtalálni téged. A Fjood segíteni fog optimális láthatóságot biztosítani, megnövelve a te ügyfélkörödet, így segítünk pénzt keresni. Honlapkészítés olcsón! Ha fejében már kirajzolódott a kép, de nem tudja megvalósítani az elképzeléseit, a Fjood Kreativ Csoport készen áll arra, hogy ötvözze a szakértelmét az Ön álmaival, megalkotva az ötlet és a szaktudás tökéletes kombinációját.

Fleegix.js

Fleegix.js

Fleegix.js provides an extremely lightweight, cross-browser set of JavaScript tools for building dynamic Web-app UIs. Using Fleegix.js doesn't require you to drink a bunch of toolkit Kool Aid, and the code doesn't try to turn JavaScript into Ruby, Java, C++, or any other language -- the code is plain, ordinary, idiomatic JavaScript. It will not turn you into a rock star, but it will help you kick JavaScript ass.

Foresight Group

Foresight Group

Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy ügyfelei számára teljes körű design, online marketing, telemarketing és egyéb üzleti megoldások tervezését és kivitelezését biztosítsa. Szolgáltatásaink egyedülállóak a marketingpiacon, hiszen tevékenységünk az Ön vállalkozásának arculatától, termékei, szolgáltatásai piaci felmérésén és bevezetésén át, online megjelenésének és megismertetésének minden területét lefedik. Ezen szolgáltatások használatával, az általunk kidolgozott igényes formai és tartalmi elemeknek köszönhetően növelhető az egyes márkák, cégek imázsa, ezáltal elérve a forgalomnövekedést.

Tuti menü