Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webfejlesztés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: BestServers - Django [2. oldal]
részletek »

Webfejlesztés képes leírás: BestServers - Django [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: webfejlesztes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 225 db
BestServers szerver szolgáltatások

BestServers szerver szolgáltatások

Legjobb szerver szolgáltatások a bestservers-től. Tárhely szolgáltatás, domain szolgáltatás, szerver bérlés, lízing, és hosting. Mi már 7 éve vagyunk a szakmában. Vegye fontolóra, hogy kezdőkkel, vagy egy komoly céggel szeretne partnerségi viszonyt. Válasszon minket. Tárhely, domain, VPS, szerver hosting

Carnation

Carnation

A Carnation Rt 1997-es alapítása óta az online kommunikáció, mobil- és webfejlesztés magyarországi piacának egyik vezető ügynöksége.

Cascara Honlapkészítés

Cascara Honlapkészítés

Igényes, mobil- és felhasználóbarát, könnyen kezelhető és átlátható honlapok készítése elsősorban Egerben és környékén, de akár bárhol az országban. A honlapok készítése során előtérbe helyezzük az online marketing szemléletet, mely segít abban, hogy az elkészült honlap ne csak szép és látványos legyen, hanem valóban elérje a kívánt célt: a látogatók megszólítását és cselekvésre ösztönzését. A honlapkészítés mellett grafikai munkákat, szövegírást és online marketing szolgáltatást is végzünk. Tekintse meg az árakkal ellátott referenciamunkákat, s kérjen ingyenes árajánlatot.

chek web & design

chek web & design

Chekweb, weboldalkészítés, honlapkészítés, portálkészítés, grafikai tervezés, keresőoptimalizálás.

Chrome Ball Honlapkészítés

Chrome Ball Honlapkészítés

Professzionális honlapkészítés kis és közepes vállalkozások számára! Az ön weboldala megadja azt, hogy ügyfelei a profizmust, minőséget lássák vállalkozásában? Az ön weblapja hatékonyan elősegíti az értékesítést? A weboldal nem más mint a vállalkozás, termékek vagy szolgáltatások csomagolása! Alapjaiban befolyásolja üzleti sikerét, a vállalkozásáról kialakított képet. Az interneten is ugyanúgy mint a "valódi" világban a csomagolás dönti el, hogy a termék egyáltalán kap-e esélyt a vásárló meggyőzésére.

CMS tárhely ? A gyors web tárhely szolgáltatás. CMS, PHP, MySQL, admin, és stati

CMS tárhely ? A gyors web tárhely szolgáltatás. CMS, PHP, MySQL, admin, és stati

Cégünk professzionális szerverszolgáltatásokat nyújt az informatika legtöbb területén. Minden CMS rendszer és Web Shop motor futtatható tárhelyünkön! Domaint ingyen regisztrálunk át, így a weboldalköltözés Önnek nem jár plusz költséggel! Ügyfélszolgálatunk segítő kész, tapasztalt szakembereink szívesen állnak megrendelőink rendelkezésére.

code&ART

code&ART

Design és webfejlesztés témában íródott hasznos és érdekes cikkeket olvashatsz, melyek sok segítséget nyúthatnak hobbiban és munkában egyaránt.. HTML, CSS, jQuery, Photoshop, Illustrator, Wordpress és még sok érdekes és hasznos információt szerezhetsz, ha a code&RT-ot böngészed. Látogasd rendszeresen az oldalt, hiszen hetente frissülő tartalommal szeretnénk olvasóinknak kedveskedni.

Collabtive - Project Manager

Collabtive - Project Manager

Collabtive is web-based project management software. The project was started in November 2007. It is Open Source software and provides an alternative to proprietary tools like Basecamp. Collabtive is written in PHP and JavaScript.

Hirdetés
COM Domain regisztráció ? Domain nevek hatalmas kedvezményekkel!

COM Domain regisztráció ? Domain nevek hatalmas kedvezményekkel!

Domain nevek már 2800 Ft áfáért! Gyorsan regisztrálunk neked domaint, akár nálunk van tárhelyed akár nem. Com domaint ingyen regisztrálunk, ha tárhelyet veszel nálunk! A legtöbb domain megrendelése után már két nappal, hozzá juthatsz új elérhetőségedhez. NS szervereket biztosítunk minden megrendelőnknek, valamint ingyenesen titkosítunk nemzetközi neveket!

CSS-Tricks

CSS-Tricks

Tips, Tricks, and Techniques on using Cascading Style Sheets (CSS)

CTEK

CTEK

A Ctek egy innovatív, magyar tulajdonú informatikai megoldás szállító cég, mely a feladatokhoz rugalmasan áll hozzá, kiválasztva a lehető leghatékonyabb megoldást.

Dekosite - weboldal készítés

Dekosite - weboldal készítés

A dekosite ötvözi a profi webdesign és az egyedi webfejlesztés előnyeit. Katalógusunkban több ezer előre elkészített design között böngészhetsz. Mielőtt választanál, nézd meg a weboldal demo-ját, hogy lásd az oldalt eredeti méretben, működés közben! A kiválasztott grafikát minden elemében arculatodra alakítjuk, hogy pontosan illeszkedjen cégedhez, és tökéletesen kifejezze, amit szeretnél.

Design Online

Design Online

A Design Online cég csoportja garantáltan pénzt termelő weboldalkészítéssel foglalkozik. Bárki által kezelhető programozói segítség nélkül, garantáltan sikeres weboldalak eme honlapkészítő cég által. A honlapkészítés egyedi design-nal bír minden egyes weboldalunknál a lehető legmodernebb technikával. Több éve teszteljük a különböző weboldalakat, és vizsgáljuk, hogy miért is olyan sikeresek. Mintegy 100 sikeres, bevételt termelő weboldal alapos elemzése után rengeteg tévhitet megcáfolhattunk. Egy weboldalba nem szükséges millió funkció a sikerhez. Sőt azt tapasztaltuk, hogy egy bizonyos mennyiségű funkció fölött az oldalak hatékonysága egyre csökken. Ez azt jelenti, hogy a funkció halmozás (ami igencsak jellemző a mai weboldalakra), nemhogy nem használ, hanem egyenesen árt a weboldalaknak. Megvizsgáltuk továbbá, hogy vannak-e kifejezetten sikerre vezető funkciók. Érdekes felfedezést tettünk. Több mint 200 weboldalfunkciót vizsgáltunk, és arra jutottunk, hogy szinte mindegyik sikeres weboldal szinte azonos funkciókkal rendelkezik. Mindezen tudással a markunkban gondoskodunk arról is, hogy legyen elég látogatója. Vegye fel most ön is a kapcsolatot velünk és máris mindent megtudhat

Designshop

Designshop

Adobe, Corel, Quark, Extensis, Abbyy és egyéb grafikai, dtp, videós szoftverek, upgrade-ek, licencek és szakkönyvek

DinaNet - Tárhely, Domain, SSL, VPS

DinaNet - Tárhely, Domain, SSL, VPS

Dinanet tárhely szolgáltatást és domain regisztrációt biztosít ügyfeleinek kedvező áron. Stabil, megbízható szerverek, melyeket folyamatosan fejlesztünk, cpanel magyar admin felülettel. Tárhely akciók és domain regisztrációs kedvezmények. Domain átregisztráció és adatmódosítás ingyenes. Domain neveit könnyen kezelheti tárhelyünkön. Otthont biztosítunk online elképzeléseinek! Folyamatos domain regisztráció akciók. Kedvezményesen vagy akár ingyen regisztrálhat .hu domai nevet. Gyorsan, egyszerűen rendelhet tárhelyet, domaint!

Django

Django

Django is a high-level Python Web framework that encourages rapid development and clean, pragmatic design.

Tuti menü