Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webfejlesztés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Ügyviteli - WebCast [11. oldal]
részletek »

Webfejlesztés képes leírás: Ügyviteli - WebCast [11. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: webfejlesztes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 225 db
Ügyviteli háttér webáruházához! - Dolphin szoftverek

Ügyviteli háttér webáruházához! - Dolphin szoftverek

A Dolphin Kft. 1998 óta foglalkozik ügyviteli szoftverek fejlesztésével. Innovatív megoldásainkkal segítjük főleg a magyar kis- és középvállalkozások életét! Így született meg megoldásunk, amelynek köszönhetően akár önműködővé is teheti webáruházát, mindezt mindenki számára elérhető áron! Kerülje el a többszörös adminisztrációt! Megrendelése beérkezésekor a rendszer - beállítástól függően - már nyomtatja vagy akár elektronikusan küldi is számláját! Kezelje megrendelését megrendelés modulunk segítségével, töltse fel az áruházban található cikkleírást, képet raktár programunkból, és kezelje egy helyen raktárának, üzletének készletét! Beállítható maximális, minimális készlet. Viszonteladóinak, törzsvásárlóinak beállítható engedmények, akár értékesítési tételenként vagy tételcsoportonként is! Rengeteg hasznos funkció, amellyel egyszerűsítheti munkáját, életét! Több webáruház fejlesztővel már kialakított kapcsolattal rendelkezünk, partneri viszonyt ápolunk a legkisebbektől a legnagyobbakig! Kérje ingyenes bemutatónkat vagy kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat!

Üzleti Weblap készítés - Honlapkészítés - Nyomda Debrecen | Ifj. Adorj

Üzleti Weblap készítés - Honlapkészítés - Nyomda Debrecen | Ifj. Adorj

Bizonyára Ön sem díszből szeretne weblapot készíttetni. Rengeteg lehetőség közül választhat. Cégünk mindössze azt ígéri 100% Pénz Visszafizetési Garanciavállalás mellet, hogy egy üzletileg is sikeres weblapot készít cége számára! Céges Autódekoráció, ami Pénzt hoz? Vállalkozói névjegykártya készítés profiknak, 15 Ft/db áron. Kiváló minőségű, egyedileg tervezett molinó készítése olcsón, az egész ország területén INGYENES kiszállítással!

Vandelay Design Blog

Vandelay Design Blog

inspiration,showcase,web design,web development,graphic design,photosho,tutorials,cms,tutorial,lighting effects,blog design,twitter,business,freelance,illustrator,text effects

Viszonteladás ? tárhely és domain. Média háttér mindenkinek!

Viszonteladás ? tárhely és domain. Média háttér mindenkinek!

Tárhely és domain ajánlatok viszonteladóknak. Egészítse ki szolgáltatásait, szolgáltatásunk révén passzív bevételekhez juthat! Média és reklámügynökségek, valamint weblaptervezők jelentkezését várjuk. Egyedülálló ajánlatok, teljes online média kiegészítő szolgáltatás! A teljesség kedvéért szerver hosting, és virtuális szerverszolgáltatásokkal is bővítheti eladási portfolióját!

volll

volll

volll - a small European atelier for design and development

Voov

Voov

Az utóbbi években a vállalkozások, legyen szó kis-, közép- és nagy vállalatokról, ráébredtek arra, hogy az online megjelenés nem elegendő. A megjelenésnek tükröznie kell a cég vagy akár magánszemély profizmusát. Ezt csak úgy lehet elérni, ha a megjelenés vizuálisan vonzó ugyanakkor könnyen használható, letisztult és jól működő a technikai háttér. Egy vállalkozás már nem engedheti meg magának, hogy ne fordítson kellő figyelmet az online arculatára. Az internet térhódításának megfelelően ügyfeleik elsődleges információ forrása az internet lett. Emiatt egy nem megfelelő internetes megjelenés könnyedén ügyfélvesztéshez vezethet. A VOOV Kft. csapata egytől egyig kiváló, szakmáján belül elismert szakember. Célunk, hogy a legkülönbözőbb vállalkozásoknak, cégeknek, magánszemélyeknek segítsünk professzionális online, és akár offline arculat kialakításában, internetes rendszereik felépítésében. Foglalkozunk különböző portál rendszerek építésével, internetes webshop-ok fejlesztésével, online marketinggel. Munkáinkkal szeretnénk kihangsúlyozni a stílus és a technika egymásra épített fontosságát. Cégünk munkáival a nemzetközi szintet célozza meg, és ahogy eddig is a továbbiakban is törekszünk arra, hogy ezt a minőségi elvet fenntartsuk a munka méretétől függetlenül. Különféle üzleti ágakból való és folyamatosan bővülő ügyfélkörünk a válasz arra, hogy ezt az elvünket tartanunk kell. Számu

VPS Platform

VPS Platform

2011-ben alakul VPS szolgáltató. Komoly, talpraesett, és naprakész szakemberek, minőségi ügyfélszolgálat, 99% feletti rendelkezésreállás. Tekintse meg ajánlatunkat. Az ország egyik legjobb infrastruktúrája, és a legjobb szolgáltatója. Minőségi magyar szolgáltató, európai színvonal, alacsony árak. Ez a VPS Platform. www.vpsplatform.hu

VPS szolgáltatás, virtual privete servers

VPS szolgáltatás, virtual privete servers

A VPS1.hu hazánk egyik legnagyobb virtuális szerver szolgáltatója. Szolgáltatásunk már 1.990 Ft-tól elérhető havonta, amelett, hogy profi szervereken nyújtjuk szolgáltatásunkat, 24 órás ügyfélszolgálattal. Ingyenes kipróbálási lehetőség. Csak kérnie kell. VPS1.hu az elsőszámú VPS szolgáltató Magyarországon.

VPS, domain, hosting szolgáltatások a virtualisszerver.co-tól

VPS, domain, hosting szolgáltatások a virtualisszerver.co-tól

Ha minőségi VPS szolgáltatót keres, megtalálta! A virtualisszerver.co profilja a virtuális szerver szolgáltatás, továbbá a domain regisztráció és tárhelyszolgáltatás. Online megrendelési lehetőséget biztosítunk annak érdekében, hogy új VPS-ét minél hamarabb használatba vehesse. Virtuális szerveréhez választhat Windows operációs rendszert is.

Hirdetés
Web Designer Wall

Web Designer Wall

Web Designer Wall is a design blog, designed and maintained by Nick La. Topics focus on web design, tutorials, and modern design trends.

Web Dream Studio

Web Dream Studio

Ügyfeleink számára dinamikus tárhely csomagjaink optimális megoldást nyújtanak a modern weblapok elhelyezésére is. A legkisebb magán oldalaktól kezdve a komoly vállalati vagy kommunikációs rendszerekig minden elvárásnak megfelelő, gyors és megbízható webhosting csomagokat állítottunk össze. Természetesen micro site-ok kialakításában is segítségére lehetünk vállalkozásának, hogy a potenciális ügyfelek Önre találhassanak az Interneten. Letölthető dokumentumainkkal gyorsan és könnyedén regisztrálhat, átregisztrálhat domain nevet, vagy akár vállalkozásra szabottan igényelhet hosting szolgáltatásokat is.

Web-tárhely.org profi és kényelmes admin felület, szokatlan domain végződések, V

Web-tárhely.org profi és kényelmes admin felület, szokatlan domain végződések, V

Webtárhelyhez teljes kiszolgálást nyújtunk, és még többet is! Admin felületeden mindent könnyedén kezelhetsz, kényelmes munkát biztosít számodra! Domain neveink szokatlansága lehetővé teszi, hogy biztosan szabad legyen az név, amire neked legjobban szükséged van! VPS rendszereink profi gyárilag csak erre gyártott gépeken futnak, lehetőséget adunk licences Windows bérletre nagyon olcsó áron!

Webalkalmazások fejlesztése Ajax segítségével

Webalkalmazások fejlesztése Ajax segítségével

A Webalkalmazások fejlesztése Ajax segítségével olyan mélyreható ismereteket nyújt az Ajaxról, amelyek szükségesek ahhoz, hogy a fejlesztők webalkalmazásaikat magasabb szintre emeljék. A kötet bemutatja, hogyan készíthetünk Ajax-vezérelt webalkalmazásokat objektumközpontú szemlélettel, és ismertet több hasznos tervezési mintát is. A könyv részletes útmutatójában megtaláljuk, hogyan kapcsolódhatunk egy MySQL adatbázishoz PHP 5 kóddal egy saját Ajax-motoron keresztül, és hogyan formázhatjuk elegánsan a választ CSS-sel, JavaScripttel és XHTML-lel, miközben szigorúan megőrizzük az adatok biztonságát. A kötet ezek mellett négy egyéni Ajax-képes összetevő használatát is bemutatja egy mintaprogramban, és leírja azt is, hogyan lehet ezeket elkészíteni.

Webáruház bérlés

Webáruház bérlés

Egyedi, igényes webáruház készítés rendkívűl kedvezményes bérleti díjon. Legyen Önnek is saját, professzionális, egyedi arculattal rendelkező webáruháza, mely mindent tud, ami egy webáruháztól elvárható. Válassza ki a több tízezer arculat közül az Önnek megfelelőt, hogy azt személyre szabjuk webshopjához.

Webáruház készítés

Webáruház készítés

Oldalunkon megtudhatja, hogy milyen szempontok alapján készül egy webáruház. Cégünk egy webáruház készítés során nagy hangsúlyt fektet a kereső optimalizálásra. Egy webáruház sikerességét nagyban meghatározza már az indulás pillanata is, hogy mennyire felel meg a kereső optimalizálási feltételeknek. Fontos, hogy az internetes keresőkben minél előkelőbb helyen szerepeljen terméke és a látogatók meg is találják azokat.

Webáruház készítés - Directinfo

Webáruház készítés - Directinfo

Önnek hány látogatójából lesz vásárló? Segítünk Önnek, hogy a leghatékonyabb értékesítési csatornája az új webáruháza legyen. Többszörösen kipróbált és bizonyítottan működő módszereink expressz gyorsan növelni fogják eladásait. Becsábítjuk webáruházába a közösségi felhasználókat. Integráljuk az Ön ügyviteli rendszeréhez (számlázó programjához) a webáruház készítés során. Ellenőrizni tudja az összes e-kereskedelmi folyamatot. Minden költség keretre tudunk megoldást adni. A webáruház készítés és karbantartás nálunk egyszerű, Önnek nem kell semmiféle szaktudással rendelkeznie, elegendő az általános internet-használati tudás a kezeléshez, mivel rendszerünket a felhasználóbarátság, és az egyszerű kezelhetőség maximális figyelembe vételével alakítottuk ki.

WebCast internet marketing

WebCast internet marketing

Manapság egyetlen magára kicsit adó üzlet sem létezhet egy a szolgáltatását vagy termékeit részletesen bemutató weblap nélkül. Ennek elkészítése nem kis energiaráfordítást igényel, hiszen minden megrendelő egyedi, könnyen kezelhető és tartalomban gazdag oldalt szeretne és joggal. Nem utolsósorban pedig a már kész weblapot a keresők találati listájának első oldalon szeretnék látni minél előbb az üzletükkel kapcsolatos kulcsszavakra. Ez a két dolog kéz a kézben jár, hiszen a keresőrobotok beállításai az értékes releváns információkat tartalmazó weboldalakat sorolják az első oldalra. Tehát az egyik legfontosabb: tartalmas, igényes weblap, aztán jöhet a többi optimalizálási feladat.

Tuti menü