Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webfejlesztés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szerver - Új [10. oldal]
részletek »

Webfejlesztés képes leírás: Szerver - Új [10. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: webfejlesztes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 225 db
Szerver elhelyezés és hosting

Szerver elhelyezés és hosting

A BIX, vagyis a Budapesti Adatcserélő Központ 1997-es létrehozása óta a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig a legkorszerűbb szolgáltatást kínálta. Adatforgalma 2014 végére elérte a másodpercenkénti 210 Gbit-et. A központban kedvező feltételek mellett valósul meg a szerver elhelyezés, de ha nem szeretne saját eszközbe beruházni, megoldható a fizikai vagy virtuális szerver bérlés is. A bérelt szerver olyan elsőrangú körülmények között kap helyet, mint a T-Systems vagy az Invitel gépei.Kérdés esetén hívjon bátran.

Szerver Hosting

Szerver Hosting

Évek óta foglalkozunk szerver elhelyezési megoldással. Szervertermünk redundánsan klimatizált, és szervereinek redundáns tápellátást biztosítani. VPS és tárhely szolgáltatásaink is saját szervertermünkben elhelyezett szervereken folynak. Tekintse meg ajánlatainkat, és amennyiben felkeltettük érdeklődését, esetleg valamilyen kérdése van, kérem vegye fel velünk a kapcsoaltot.

SzerverBérlés1.hu Fizikai és Virtuális szerver bérlés

SzerverBérlés1.hu Fizikai és Virtuális szerver bérlés

A szerverbérlés1.hu ideális megoldást kínál mind serverkapacítás kihelyezésre, mind pedig internetes szolgáltatások indítására, esetleg otthoni PC-n futó programok kényelmes alternatívája is lehet. Fizikai és virtuális szerver szolgáltatást is nyújtunk, hogy a kicsi, a nagy, és az egyedi igényeket is kielégíthessük.

SzerverHost.net Szünetmentes tápegység, klíma, Gbit-es sávszélesség, megbízható

SzerverHost.net Szünetmentes tápegység, klíma, Gbit-es sávszélesség, megbízható

Klimatizált, és szünetmentes áramellátással ellátott termünk 5 Gbit-es sávszélességgel csatlakozik a BIX gerinchálózatához. Ez lehetővé teszi váratlan terhelések felvételét, valamint minden típusú igény felmerülésére megoldást biztosít.Szakértelem minden méretben, és feladatban. Szervertermünk felszerelése professzionális környezetben ad otthont az elhelyezett gépeknek

SzerverHostingBIX, szerverterem a BIX-ben

SzerverHostingBIX, szerverterem a BIX-ben

Szerver elhelyezés a BIX-ben lévő szerverközpontukban. 100 Mbites és Gigabites elhelyezés. 100 Mbites elhelyezés már 12.000 Ft-ért. Stabil bleföldi, és külföldi sávszélesség redundáns áramellátással és klimatizálás. Victor Hugo utcai szerver elhelyezés, miért jó? Nem véletlenül van itt a legtöbb szerver, gyere hozzánk Te is.

szoftver.hu

szoftver.hu

Az informatikai világ hatalmas adattömegének egy szeletét mutatjuk be a lehető legmélyebben, legalaposabban. E szeletbe tartozik a DTP (grafika, kiadványszerkesztés és nyomdai előkészítés), az internetes fejlesztés (honlapok, portálok, Flash animációk és alkalmazások), a digitális videózás, a multimédia, az e-learning és e-konferencia, a szerverek, a keresők, valamint az adatbázisok témaköre.

Target Webáruház Rendszer

Target Webáruház Rendszer

Minőségi, modern, testreszabható webáruház rendszer, hogy valóra válthassa álmait. Rendszerünk széleskörű marketing arzenállal rendelkezik, melynek fejlett üzemeltetési és profitnövelő képességei nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy a webáruházunk kiemelkedő eredményeket érjen el. Különböző marketing szolgáltatásaink segítik a profit növekedését.

Tárhely

Tárhely

Tekintse meg weboldalunkat, és válasszon teljes körű hosting szolgáltatásaink közül. Cégünk vállalkozik tárhely, szerver, cloud vps üzemeltetésre, és kb. 60 domain végződés regisztrálására. Az egyik legnagyobb hosting cégként kiszolgálunk több ezer tárhelyet, több mint 500 szervert, és regisztráltunk már 2000db feletti domaint. Ezek bizonyosságot adhatnak Önnek, hogy cégünkben megbízhat.

Tárhely szolgáltatás, webtárhely, FTP tárhely

Tárhely szolgáltatás, webtárhely, FTP tárhely

Profi PHP tárhelyet biztosítunk 3.500 Ft-ért évente, vagy adatbázissal 2 GB tárhely 6.000 egy évre. Nem csak áraink jók, hanem minőségi szolgáltatást is nyújtunk. Prémium hosting szolgáltatások diszkont áron. A webtarhely2.hu az Ön tárhely igényeit maximális mértékben hivatott kiszolgálni. Nem véletlen, hogy már ennyi ügyfelünk van. Nem hallott még rólunk? kattintson

Hirdetés
Tárhely, Domain, Virtuális szerver szorgos és megbízható méhecskéktől!

Tárhely, Domain, Virtuális szerver szorgos és megbízható méhecskéktől!

Szorgos méhecskék lévén a méhecsketárhelynél megtalálod mindazon minőségi hosting szolgáltatásokat, amikre szükséged van! Legyen szó webtárhelyről, domain regisztrációról vagy virtuális szerverről, megbízható partnerre lelhetsz személyünkben. Árainkat is igyekszünk méh-méretekben tartani, hogy Neked ne kelljen választanod a jó és az olcsó közül!

Tárhelyek.biz, ügyes admin és web statisztika! SEO barát szolgáltatás!

Tárhelyek.biz, ügyes admin és web statisztika! SEO barát szolgáltatás!

Megrendelőink a tárhelyekhez saját, könnyen kezelhető admin felületet kapnak, amely segítségével szabadon és egyszerűen állíthatják be e-mail fiókjaikat, továbbítási e-mail címeiket, FTP szervereiket, aldomaineiket, nézhetik részletes látogatottsági statisztikájukat. Tárhelyek.biz, a megfelelő választás tárhely, és domain ügyekben.

Tárhelyplatform.hu

Tárhelyplatform.hu

Új webtárhely és domain szolgáltató. Olcsó árakkal, és a legjobb szolgáltatásokkal. 1 GB tárhely már évi 5.000 Ft-ért, ami nem a legolcsóbb, de nagyon olcsó. Viszont nekünk van a legjobb szakmai csapatunk, és természetesen a legjobb hardverekkel is dolgozunk. Ha biztonságban szeretné tudni weboldalát, akkor minket kell választania.

Themeforest Blog

Themeforest Blog

This is the official blog of ThemeForest. On the blog we discuss web design and build news, site news, announce competitions and lots more. The blog is written by ThemeForest staff, moderators and reviewers, and by guest contributors.

Turisztikai internetes megoldások

Turisztikai internetes megoldások

Professzionális turisztikai arculattervezés, honlapkészítés hotelek, panziók, éttermek számára. Az online marketingben és turisztikában szerzett tapasztalatainkra alapozva segítünk az internet nyújtotta lehetőségek maximális kiaknázásában. Honlapkészítéstől a komplex foglalási rendszerekig. Környéke.hu kedvezménnyel.

tutorial.hu

tutorial.hu

A www.tutorial.hu 2 nagyobb területen igyekszik hasznos leírásokat közölni látogatói számára: 1.) grafika photoshop, programok, linkek 2.) webszerkesztés HTML, php, MySQL, javascript, általános webszerkesztési tanácsok, letöltések, linkek Mindkét területhez tartoznak egyrészt hosszabb, az adott témát/feladatot jobban körüljáró tutorialok (hosszabb leírások), illetve olyan rövidebb hírek/újdonságok, melyekről jó ha tud az ember. :) Ennél több téma felvételének eddig nem láttam értelmét, mert a lap mögött nincs nagy szerkesztői gárda, nincs pénzes szponzor aki finanszírozná a költségeket. A lap szerkesztése és frissítése szabadidőben történik, hobbi szinten. Ugyanakkor mindez azt is jelenti, hogy a témák száma a jövőben bővülhet, de csak abban az esetben, ha a valaki úgy érzi, szeretne és tudna rendszeresen frissíteni 1-1 kategóriát. A lap szerkesztésében nagy köszönet illeti TLoF-t (http://www.fey-progress.hu), aki a tárhelyet adja, illetve webszerkesztés témakörben publikál a honlapon és ellenőrzi a beérkezett programozással kapcsolatos leírásokat. Nagy köszönet illeti BlackY-t is, aki rendszeresen segít nekem mind a tartalmak ellenőrzésében, cikket ír, illetve a fórum adminisztrátorait - zsola2 és LeGaS - akik segítenek rendet tartani. Tartalom küldése, regisztráció tutorial küldése: ehhez regisztráció szükséges, melyet én hagyok jóvá (tehát nem automatikus). Aktiválás

Uize

Uize

UIZE (pronounced &uot;you eyes&uot;) is a powerful, open source, object oriented JavaScript Framework - supporting widgets, AJAX, DOM, templates, and more. You can call it an Ajax Framework, an Ajax Toolkit, a JavaScript Framework, a JavaScript API, a JavaScript Toolkit, a JavaScript Toolbox... whatever you like! We call it the UIZE JavaScript Framework (or just UIZE for short). UIZE allows you to create more effective user interfaces in your Web content and Web-based applications and services, with the following key features: UIZE is open source; UIZE is free to use (distributed under the terms of the GNU General Public License); UIZE is in active development, and is used on zazzle.com - a high profile, consumer facing, e-commerce Web site; UIZE is server agnostic; and UIZE implements systems for JavaScript Inheritance, JavaScript Events, JavaScript Modules, JavaScript Templates, JavaScript Widgets, JavaScript Documentation, JavaScript Code Compression, and many more powerful capabilities.

Új hazai VPS szolgáltató

Új hazai VPS szolgáltató

Célünk, hogy az ország vezető virtuális szerver szolgáltatói közé kerüljünk. Erre meg is van az alapunk, hiszen komoly előkészületeket és beruházásokat eszközöltünk az ügy érdekében. VPS és tárhely szolgáltatások, plussz domain, mással nem foglalkozunk, specializálódtunk. Ezek vagyunk mi, a VPSszerver.net, tudjon meg többet rólunk.

Tuti menü