Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Webfejlesztés linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Webfejlesztés képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: webfejlesztes.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 225 db
0-ból honlapot, webshopot készítünk

0-ból honlapot, webshopot készítünk

Honlap és webshop készítés a fő tevékenységi kör. Ügyfeleinknek lehetőséget biztosítunk domian és tárhely regisztrációra is! Lehetőség van bérelhető weblapcsomagok igénylésére is havidíjas fizetési feltételekkel. Vállaljuk CSS alapú egyedi sablonok készítését is Joomla rendszerekhez vagy akár egyedi CMS rendszerekhez is.

1. weblap-keszites1.hu

1. weblap-keszites1.hu

Napjainkban a legdinamikusabban fejlődő szakterület az internet és a hozzá kapcsolódó (weblap) technológiák. Az internet mindennapi életünk része, ezért a megjelenés, a saját weblap mára már alapkövetelmény. Teljes körű webfejlesztéssel: weblap-, webáruház-, webdesign készítéssel, weblap karbantartással, egyedi web alkalmazás fejlesztéssel, Facebook oldal és alkalmazás készítéssel, vállalatirányítási rendszerek készítésével, keresőoptimalizálással, e-mail marketinggel és hírlevél küldéssel foglalkozunk. Használja ki az internet adta lehetőségeket egy jól felépített, célorientált weblap segítségével! Szakmai hátterünk, munkáink magas színvonala biztosítja, hogy Önnek is versenyképes, hatékony weblapot készítünk. Megoldást szolgáltatunk problémájára! http://weblap-keszite s1.hu/

7even - Egyedi webáruház készítés, webáruház bérlés

7even - Egyedi webáruház készítés, webáruház bérlés

Szeretne egy jól működő weboldalt vagy webáruházat? Mi megvalósítjuk álmait! Eladás-orientált webáruház készítés! Egyedi webáruház választható modulokból. Ha nem szeretne sok pénzt költeni webáruházára, akkor bérelhet is egyet! Látogasson el oldalunkra, ahol bővebb információt talál a webáruház készítésről, karbantartásról és bérlésről.

7Field

7Field

We are an advertising agency specializing in unusual communication solutions. We base our work on solid strategy and come up with ideas that give you the biggest return on your marketing investment. We are media independent and creative driven. We are international. We pride ourselves being able to answer briefs unusually quickly. We would be happy to work for you.

A hatékony weboldalak szakértője - Nova WebDesign

A hatékony weboldalak szakértője - Nova WebDesign

Szeretne végre hatékonyan az interneten megjelenni, de nem tudja, hol induljon el? Sokan rosszul gondolják, de a weboldalkészítés nem egy dekorációs, vagy művészeti műfaj. A weboldal az internet segítségével egy kommunikációs csatorna a lehetséges ügyfelei és vállalkozása között. Üzleti szempontból kizárólag arra kell, hogy szolgáljon, hogy eladja a vállalkozása termékét, szolgáltatását. Ehhez többek között arra van szükség, hogy a látogatóinak a kedvében járjon. Ezért mondjuk mi azt, hogy "Weboldalt készítünk ügyfeleinek"! Tekintse meg weboldalunkat, és olvasson tovább az eredményes weboldal megvalósításáról!

A legjobb hazai hosting szolgáltató, ingyenes tárhely szolgáltatással

A legjobb hazai hosting szolgáltató, ingyenes tárhely szolgáltatással

Xoo.hu ingyenes tárhely szolgáltatás, és fizetős-prémium webtárhely szolgáltatás is. Virtualizáció, VPS, szerver hosting és bérlés. Az xoo egy pár főből álló rendszergazdákból, fejlesztőkből, és ügyfélszolgálatból álló hostingos csapat. Mi valóban az ügyfelek folyamatosan barátságos kiszolgálásával szerezzük ügyfeleink nagy részét.

A-soft Média

A-soft Média

Webfejlesztéssel és webhostinggal foglalkozó magánvállalkozás weblapja, mely bemutatja a szolgáltatásokat, referenciákat, elérhetőségi adatokat valamint fontosabb híreket közöl a látogatónak. Oldalunkon megtalálhatók a legfrissebb akciók, az egyedi webfejlesztéssel kapcsolatos bővebb információk és technológiai megoldások, valamint az üzemeltetéshez elengedhetetlen technikai háttér bemutatása és hosting csomagjaink részletes ismertetője. Székhely: Tolna.

Aarongraphics

Aarongraphics

Weboldalamon megtekintheti eddigi munkáimat. Referenciáim között weboldalakat, grafikai munkákat, logó és egyéb design munkáimat találja. Professzionális honlapkészítés kis és közepes vállalkozások számára! Honlapkészítés, webáruház készítés, keresőoptimalizálás. Arculattervezés, névjegykártya, lógó és minden ami egy cégnek kell!

ADDICT Interactive

ADDICT Interactive

Az ADDICT Interactive 2002-ben alakult fullservice interactive reklámügynökségként dolgozik. Olyan integrált online marketing megoldásokat fejlesztünk, melyek a következő területeket ölelik fel: interaktív kampányok tervezése és vásárlása, interaktív kreatív anyagok gyártása, micrositeok fejlesztése, honlapkészítés, vírusmarketing, keresőmarketing (PPC kampányok és honlapok keresőoptimalizálása), edm kampányok tervezése és küldése, webergonómiai tervezés, stratégiai és értékesítési tanácsadás.

Hirdetés
Akciós honlap készítés

Akciós honlap készítés

Akciós honlap készítés jellemzői melyet a WebDesignMarketing.hu készít. Szabványos HTML és CSS kódolás. Kereső barát weboldal, melynek lapjait könnyedén és jól tudja olvasni bármely kereső oldal. Egyedi grafikai tervezés és kivitelezés, mely során figyelembe vesszük az ergonómiai ismereteinket.A Web Design Marketing csapata a legkorszerűbb technológiákat és grafikai elemeket integrálva biztosítja a maximális felhasználói élményt. Megrendeléseink mindig a szerződésben szereplő határidőre elkészül, erre garanciát is vállalunk! Meggyőződésünk, hogy a megfelelő arculat és marketing nélkülözhetetlen a sikeres üzlet kialakításához. A Web Design Marketing csapat tagjai több éves webes és grafikai tapasztalattal biztosíthatjuk az Ön tevékenységének újjászületését.

Alphadesign honlapmegoldások

Alphadesign honlapmegoldások

Ha úgy érzi cége, vállalkozása több vevőt, partnert is ki tudna szolgálni, segíthetünk Önnek új piacot szerezni. Olyan stratégiát javaslunk, melyet bevetve partnerek, vevők érkeznek az internet felől. Ez sokkal többet jelenthet, mint egyszerűen több pénzt vagy bevételt. Ha vállalkozóként, cégvezetőként szeretne több vevőt, érdeklődőt az internetről, segíthetek új piacot építeni és megnövelni bevételét akár 50%-kal! Kísérletezés helyett kihagyhatja a felesleges köröket, spórolhat időt, energiát. Az eredmények is hamarabb érkeznek, honlapja naponta terelheti Önhöz az új ügyfeleket.

Andersoon & Blaise Márka és Reklámügynökség

Andersoon & Blaise Márka és Reklámügynökség

Az Internet, mint interaktív médium egyre meghatározóbb az üzleti kommunikációban. Csak a minőségi digitális tartalom, ami igazi értéket képvisel, mely életképes az Online univerzumban, legyen az céges webportál, webáruház, márka- és microsite, közösségi oldal, vagy blog egyaránt. Ügynökségünk kiemelten kezeli a technológia alapú kommunikációs területeket, hogy a legkorszerűbb szolgáltatást nyújthassuk ügyfeleink részére. Website készítés és portál építés: Kompetenciánk az egyszerű cégbemutató website-októl a komplex adatbázis alapú CMS megoldásokig terjed, legyen az webáruház, vagy portál. A feljesztéseinknél a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk. Márka site építés: Termékek, szolgáltatások Online reklámozásának egyre gyakrabban használt eszköze a márka site, ahol a márkát függetlenítjük a gyártó, vagy forgalmazó kommunikációjától. Egyedi, webes felületet létrehozva csak a márkára fókuszálunk, szórakoztató, interaktív tartalmakkal.

ARTdEQ

ARTdEQ

Az ARTdEQ Kft. által megfogalmazott webfejlesztési elvek: - Figyelmesen meghallgatjuk Megrendelőnk kívánságait, megértjük elképzelését. A megértés a közös munka alapfeltétele. - Az egyszerűsítés és határozott célmeghatározás a siker fontos eleme. - Minden munkafolyamatot alaposan átgondolunk és dokumentálunk. Elkerüljük az utólagos módosításokat egy már elvégzett lépésen. - Az arculattervezés fázisában a célok és nem a trendek kapnak hangsúlyt. - A szerkesztőségi rendszerek könnyen kezelhetőek és áttekinthetőek. - A fejlesztés mindvégig a Megrendelő bevonásával és véleményezésével folyik. - Nagy figyelmet fordítunk a keresőoptimalizálás alapelveire. - Az analitikai módszerek alkalmazása elengedhetetlen, ezeket minden esetben beépítjük a weblap működésébe. - Az elkészült weblap működését felügyeljük. A közös erőfeszítés sikert terem!

Artistokrats

Artistokrats

Artistokrats Design Studio

ATX szerverbérlés

ATX szerverbérlés

Megbízható szerverek bérbe adása, HP ML110 100mbit internettel csak 19 900 Ft Áfa/hó, egyéb költség nélkül, klimatizált szerverteremben. Cégünk 2005 óta szolgáltat. Szervereink Budapesten a BIX központban, GTS datanet és Invitel szerver termeiben találhatók 100mbit/szerver adat kapcsolattal. Igény esetén egész C tartományt tudunk biztosítani, akár saját névre írva. Több ezer elégedett ügyfél, szakképzett ügyfélszolgálat, 24 órás műszaki felügyelet és minimum 99.6% rendelkezésre állás. Mindig megújuló akciós ajánlatokkal kívánjuk elérhetőbbé, kényelmesebbé tenni szerver bérlés ajánlatainkat.

Bannergyár - Weboldal és banner készítés

Bannergyár - Weboldal és banner készítés

Bannergyárunk a Flash technológia segítségével kifinomult és látványos bannereket és weboldalakat készít cégek számára. Ezzel a technikával statikus, dinamikus és interaktív lehetőségek is megvalósíthatóak. Többféle csomag közül lehet választani, de természetesen egyedi igényeket is kiszolgálunk. 100%-os pénz visszafizetési garanciát vállalunk elkészült munkáinkra. Keresőoptimalizálásban is partnerek vagyunk, vírus- és hagyományos reklámvideókat is készítünk, Facebook oldalát megtervezzük menedzseljük, tehát teljes körű online megoldásokkal várjuk cége felfuttatásához!

Tuti menü