Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejlesztők képes leírás: NetGo.hu - Super [4. oldal]
részletek »

Fejlesztők: NetGo.hu - Super [4. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: webfejlesztes.tlap.hu » Fejlesztők
Keresés
Találatok száma - 96 db
NetGo.hu - webáruház készítés

NetGo.hu - webáruház készítés

Mi egyedi megoldásokat kínálunk ügyfeleink részére, amelyek segítségével kiemelkedhetnek a sablon megoldások sokaságából, növelve ezzel versenyképességüket, hatékonyságukat. Cégfilozófiánk egyik alapeleme, hogy a webes megoldásokat folyamatosan fejleszteni, optimalizálni kell. Egy adott projekt lezárása után is támogatjuk ügyfeleinket javaslatainkkal, tanácsainkkal, illetve cégre szabott egyedi fejlesztéseinkkel.

newconcept

newconcept

Web design Portfolio and Blog of Szabolcs Bakos, a web designer, site builder from Hungary.

NextDesign

NextDesign

Legújabb webes trendek és webprogramozás. A mai világban kiemelt szerepet kap az internet. Ma már mindenki úgy tekint a világhálóra, mint egy természetes és nélkülözhetetlen dologra. Az emberek mindenhol használják és találkoznak vele. Ezért természetes, hogy mindenki jelen van rajta. De nem mindegy hogy ezt hogyan teszi. Fontos, hogy egy weboldal minden téren profi legyen. Én erre törekszem. Már több mint 10 éve foglalkozom weboldalak készítésével és programozásával. Számomra a honlapkészítése nemcsak munka hanem szenvedély is egyben. Folyamatosan keresem az újabb lehetőségeket, amelyekkel egyre jobb webes megoldásokat lehet készíteni.

npj-studio

npj-studio

NPJ-STUDIO honlapkészítés, weboldalfejlesztés graphic design, webdesign

Perscriptor weblapkészítés

Perscriptor weblapkészítés

Ha szeretné, hogy cége, vállalkozása igényes weblappal, jelenjen meg az Interneten, és honlapját leendő vevői meg is találják, bízza a weblapkészítés, honlapkészítés, weboldal készítés, és a keresőoptimalizálás feladatait a Perscriptor Bt.-re. A weblapkészítés, honlapkészítés, weboldal készítés teendőin túl a teljes webes arculattervezés elvégzését is vállaljuk, melynek része a logótervezés, a banner, flash animáció és favicon készítés. Mindezeken túl segítünk a weboldal szöveges tartalmának elkészítésben is, amely a keresőoptimalizálás fontos lépése. Ha most készíttet weblapot, a honlapkészítés költségeit állami pályázati forrásból is finanszírozhatja, melynek megpályázásában, weblapkészítés, weboldal készítés megrendelése esetén cégünk segítséget nyújt. Hogy termékeit, szolgáltatásait meg is találják a vevők, fontos, hogy weblapját a keresők, különösen a Google minél előkelőbb helyen rangsorolja. Bízza a keresőoptimalizálás feladatát ránk, és fizessen csak akkor, ha a keresőoptimalizálás sikerrel járt, azaz kiválasztott kulcsszavakra cégének honlapja az első oldalra került. A keresőoptimalizálás során kizárólag legális és etikus eszközöket használunk.

Phiel's Advertising

Phiel's Advertising

Weboldal programozás: HTML, CSS, PHP, Flash --- Kérje ajánlatunkat! --- Egy weboldal vázát a HTML kód biztosítja. Ilyen vázat, kimenetet PHP-val hozhatunk létre. Legyen szó tartalommenedzsmentről vagy akár éppen egy egyszerű űrlapról. Igénytől függően CSS segítségével alakítjuk ki az Ön weboldalának végleges grafikai megjelenést, vagy Flash technolgiát alkalmazunk és akár animálunk egyes tartalmakat.

ROMLEX Company Kft.

ROMLEX Company Kft.

Cégünk honlapok felfuttatására és előrehelyezésére a legmodernebb technológiákat használja, így az eredmények is számottevők. A munkát szakképzett szakértők végzik. A ROMLEX Company Kft. teljes körű szolgáltatást nyújt az Internet iparágban. Magas tapasztalattal rendelkezünk, több mint hat éve dolgozunk honlapokkal, reklámmal és optimalizálással. Garantáljuk a minőséget és a szolgáltatásaink kifizetődőségét.

Royal Web

Royal Web

Weboldalak és egyedi igényekre alakított rendszerek fejlesztését végezzük.

Senses

Senses

Nagy Balázs vezetésével arculatokat tervezünk. Szabadúszással telt hosszú évek után Táncsics Jutkával úgy döntöttünk, céget alapítunk. Így született meg a Senses Stúdió. Szükség esetén specialista szabadúszók bevonásával is dolgozunk, igazán otthonosan a cégarculat és webdesign területén érezzük magunkat.

Hirdetés
Senswerk szoftverfejlesztés

Senswerk szoftverfejlesztés

Több cégünk által készített termékkel rendelkezünk, így például weboldal, portál, webshop motorral, hírlevél küldő rendszerrel. Termékeinkhez igény esetén új modulokat fejlesztünk, azokat integráljuk más rendszerekhez, vagy teljesen új szoftvertermékeket fejlesztünk megrendelőink részére vagy outsourcing szolgáltatásunk keretében más szoftverfejlesztéssel foglalkozó cégek részére.

SEO Honlap - Weboldal készítés

SEO Honlap - Weboldal készítés

Vállalkozásunk egyedi weboldalak, webes rendszerek, webáruházak fejlesztésével foglalkozik. Saját tartalom kezelő rendszerünknek hála, már Ön is módosíthatja weboldala tartalmát, nem szükséges hozzá szakember, csak annyi tudás, mint egy szövegszerkesztő programhoz. Törekszünk átlátható, világos szerkezetű és a keresőknek is átlátható oldalakat készíteni. Továbbá domain regisztrációs ügyintézésben, webtárhely szolgáltatásban, sitebuild készítésében, link építésben és online marketingben is tudunk segíteni.

Serverin-Web Kft.

Serverin-Web Kft.

Tárhely, domain ügyintézés. Felmérjük, méretezzük a weboldalához szükséges tárhelyet. Regisztráljuk a domain nevet. Weboldal fejlesztés. Minden tekintetben egyedi, a mai kornak megfelelő, a piac által kínáltak közül kimagasló weboldalakat készítünk, az Ön igényeire szabva. Üzemeltetés, tartalom kezelés. Az átadott weboldalakat ügyfeleink is örömmel tudják használni. Igény esetén karbantartjuk, kezeljük tartalmait. Kiválaszthatja oldalának megjelenését, még a fejlesztés megkezdése előtt!Tagságunk a világ legnagyobb weboldal design rendszerében, lehetőséget ad, hogy demo oldalon egyeztethessük az Ön oldalának arculatát!

Several

Several

Öné a legjobb szolgáltatás vagy termék ? Mutassa meg a világnak! Egyedi igények szerint specifikált weboldalakat, webes szoftvereket készítünk. Grafikával, animáció készítéssel és marketing tevékenységgel is foglalkozunk! A sikeres ajánlatkéréshez elengedhetetlen, hogy felmérjük az Ön igényeit. Az ajánlatkérésnél javasoljuk, hogy már a kapcsolatfelvétel során részletesen írja le mire gondolt. Weboldal esetében melyek lennének azok a funkciók amiket meg kell valósítani. Ha van olyan weboldal aminek egy része tetszik, illetve valamelyik funkciója tetszik, ezeket a linkeket is küldje el! Általánosságban elmondható, hogy annál pontosabb árat tudunk mondani weboldal fejlesztésre, webes alkalmazás programozására minél pontosabban megismertük az igényeket. Jelentős árkedvezmény érhető el, ha a meghatározott funkcionális igények mellett az oldal elrendezésére és kinézetére is konkrét elképzelése van a megrendelőnek.

SonarDesign

SonarDesign

Reklámügynökségünket 2006-ban a nemzetközi piacról hazatérő, tapasztalt, fiatal professzionális vállalkozókból álló csapat alapította, azzal a céllal, hogy magyarországi vállalatok számára világszínvonalú reklámszolgáltatásokat nyújtson. Nemzetközi üzleti és kreatív kompetenciánkat éveken át fejlesztettük, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk ügyfeleinkkel dolgozni. Ügyfeleinkkel együttműködve:  dolgozunk ki marketing terveket a magyar és a környező országok piacaira  tervezünk és kivitelezünk reklámkampányokat  készítünk reklám koncepciókat és gyártunk reklámokat  végzünk teljes körű arculattervezési munkákat

Spring Interactive

Spring Interactive

A Spring Interactive design stúdió 2007 óta tervez arculatokat, nyomtatott anyagokat és honlapokat. Kreatív koncepcióinkban a közösségi oldalak biztosította lehetőségek felhasználásával és analitikával támogatjuk partnereink piaci tevékenységét. Kérjük keressen minket!

Stilldesign weboldal készítés

Stilldesign weboldal készítés

Cégünk professzionális weboldal készítéssel, webshop és mobil applikáció fejlesztéssel, grafikai tervezéssel és online marketinggel foglalkozik. Legfőbb területünk egyszerű, könnyen kezelhető, felhasználóbarát ugyanakkor igényes és szép üzleti weboldalak és webshopok tervezése kis- és középvállalkozásoknak, valamint az online piacra való bevezetés. Csapatunk arra törekszik, hogy vállalkozásodat összekösse a hozzá tartozó online piaccal. Mit is kapsz akkor tulajdonképpen tőlünk? Egyedi arculatot, egyedi weboldalt, webáruházat, mobilalkalmazást, keresőoptimalizálást, online marketing eszközök beállítását. Hívj minket bizalommal, vagy kérj ajánlatot akár 60 másodperc alatt, és mi 24 órán belül válaszolunk!

Super webáruház

Super webáruház

A Super webáruház komoly segítséget jelent mind a magánszemélyek, mind pedig a kis és közép vállalkozások számára, mert teljesen ingyen, rejtett költségek, jutalékok megfizetése nélkül nyújt lehetőséget egy profi webáruház nyitására. A sikerre a garanciát a rendszerben már működő több száz webshop, a folyamatos fejlesztések, több éves tapasztalat mellett az egyéni igények maximális kielégítése biztosítja. Akár 1000 termék feltöltésére is van lehetőség. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérdése van, keressen meg bennünket!

Tuti menü