Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejlesztők képes leírás: Dekosite - Honlapkészítés [2. oldal]
részletek »

Fejlesztők: Dekosite - Honlapkészítés [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: webfejlesztes.tlap.hu » Fejlesztők
Keresés
Találatok száma - 96 db
Dekosite - weboldal készítés

Dekosite - weboldal készítés

A dekosite ötvözi a profi webdesign és az egyedi webfejlesztés előnyeit. Katalógusunkban több ezer előre elkészített design között böngészhetsz. Mielőtt választanál, nézd meg a weboldal demo-ját, hogy lásd az oldalt eredeti méretben, működés közben! A kiválasztott grafikát minden elemében arculatodra alakítjuk, hogy pontosan illeszkedjen cégedhez, és tökéletesen kifejezze, amit szeretnél.

Design Online

Design Online

A Design Online cég csoportja garantáltan pénzt termelő weboldalkészítéssel foglalkozik. Bárki által kezelhető programozói segítség nélkül, garantáltan sikeres weboldalak eme honlapkészítő cég által. A honlapkészítés egyedi design-nal bír minden egyes weboldalunknál a lehető legmodernebb technikával. Több éve teszteljük a különböző weboldalakat, és vizsgáljuk, hogy miért is olyan sikeresek. Mintegy 100 sikeres, bevételt termelő weboldal alapos elemzése után rengeteg tévhitet megcáfolhattunk. Egy weboldalba nem szükséges millió funkció a sikerhez. Sőt azt tapasztaltuk, hogy egy bizonyos mennyiségű funkció fölött az oldalak hatékonysága egyre csökken. Ez azt jelenti, hogy a funkció halmozás (ami igencsak jellemző a mai weboldalakra), nemhogy nem használ, hanem egyenesen árt a weboldalaknak. Megvizsgáltuk továbbá, hogy vannak-e kifejezetten sikerre vezető funkciók. Érdekes felfedezést tettünk. Több mint 200 weboldalfunkciót vizsgáltunk, és arra jutottunk, hogy szinte mindegyik sikeres weboldal szinte azonos funkciókkal rendelkezik. Mindezen tudással a markunkban gondoskodunk arról is, hogy legyen elég látogatója. Vegye fel most ön is a kapcsolatot velünk és máris mindent megtudhat

Driv-E-Advise Webfejlesztés

Driv-E-Advise Webfejlesztés

Egyedi szoftverek és weboldalak tervezése, fejlesztése referenciákkal. Ha szüksége van bármilyen egyedi fejlesztésű programra vagy weboldalra, honlapra cégének keressen minket. Kis és közepes cégeknek is elérhető áron!

Egyedi fejlesztés hatékonyan

Egyedi fejlesztés hatékonyan

Ha eddig csak halogatta, hogy induló vállalkozását megjelentesse az Interneten, itt az idő lépni! Cégünk egyéni weblapok mellett komplett szoftverrendszerek fejlesztését is vállalja, valamint tanácsadóink segítenek Önnek a hatékony informatikai stratégia megalkotásában. Rendszertervezés, hatékonyságnövelés, értékesítési és marketingstratégiák az Intereneten! Egyik dobozos termék sem fedi le teljes mértékben vállalkozása igényeit/folyamatait? Ha nem akar küszködni licenszeléssel, és nem akar részmegoldásokat, az egyedi fejlesztés a megoldás. Keressen minket, és segítünk megtervezni és kialakítani a megfelelő rendszert.

Elux Honlapkészítés

Elux Honlapkészítés

Ha Ön azt szeretné, hogy olyan honlapja legyen, melyet Ön készít el pár kattintással néhány perc alatt, akkor ne hozzánk forduljon, mert véleményünk szerint ez a vállalkozás ellen elkövethető legnagyobb bűn, ami létezhet, ha az internetes jelenlétről van szó. Mi csak olyan honlapokban gondolkodunk, melyek kitűnnek a többi közül, színvonalasak, igényesek és nem utolsó sorban nyereségesek. Nem sablonok alapján készülnek, hanem egyedi és átgondolt grafikai tervezéssel, teljes mértékben alárendelve a vállalkozás üzleti céljainak. Olyan honlapokban gondolkodunk, melyek egy vállalkozásból azt a maximumot hozzák ki, amit megérdemel, és amit ügyfelei elvárnak.

Facebook alkalmazások fejlesztése

Facebook alkalmazások fejlesztése

Mire jó egy Saját facebook alkalmazás?! A saját facebook alkalmazás kihasználva a facebook hírfolyamának előnyeit, egyetlen felhasználó LIKE-jára, az adott felhasználó összes ismerőse tudomást szerez arról, hogy létezik az ön alkalmazása. Mindenki kíváncsi, hogy ismerősei éppen mivel foglalkoznak. (Ez a facebook sikerességének egyik alapja) Ezért ők is LIKE-olják, így az ő ismerőseik is tudomást szereznek az alkalmazásról... és így elterjed az alkalmazás mint a vírus... Ami a legjobb az egészben. Minden egyes LIKE-al az Ön ügyféladatbázisa egyre csak bővül és bővül. A lényeg a SZÓRAKOZTATÁS. A facebookra szórakozni járnak az emberek, ha a saját facebook alkalmazása szórakoztató, akkor sikere lesz és SOKEZER emberhez jut majd el. A facebook alkalmazás egy csodafegyver, amivel nagyon sok ezer embert tud elérni, és nem csak az alkalmazás használatának idejére, hanem később bármikor. Mivel az alkalmazás használójának adatait Ön használhatja marketing céljaira, hírlevél küldésre is, statisztikák készítésére is, ? sőt akár üzleti ajánlat tételre is. Az Ön alkalmazásának szórakoztatnia kell a felhasználókat és azok szépen besorakoznak az Ön profin felépített ügyféladatbá

Foresight Group

Foresight Group

Cégünk azt a célt tűzte ki maga elé, hogy ügyfelei számára teljes körű design, online marketing, telemarketing és egyéb üzleti megoldások tervezését és kivitelezését biztosítsa. Szolgáltatásaink egyedülállóak a marketingpiacon, hiszen tevékenységünk az Ön vállalkozásának arculatától, termékei, szolgáltatásai piaci felmérésén és bevezetésén át, online megjelenésének és megismertetésének minden területét lefedik. Ezen szolgáltatások használatával, az általunk kidolgozott igényes formai és tartalmi elemeknek köszönhetően növelhető az egyes márkák, cégek imázsa, ezáltal elérve a forgalomnövekedést.

GrandSoft Studio

GrandSoft Studio

Az internet az életünk részévé vált. Ez az a hely, ahol elolvassuk a híreket, megnézzük, milyen lesz az időjárás, pizzát rendelünk, és még sorolhatnánk. Napjainkban azonban túlmutat a böngészés fogalmán: szinte bármilyen feladat elvégezhető a világháló segítségével. Egy cég számára nélkülözhetetlen, hogy rendelkezzen bemutatkozó weboldallal, termékkatalógussal, vagy akár online alkalmazásokkal, webáruházzal. Szeretne egy, az igényeinek minden szempontból megfelelő weboldalt? Találjuk ki együtt, mi lenne a legjobb megoldás az Ön számára!

Hirdetés
graphasel

graphasel

Graphasel Design Studio, kreatív grafikai tervezés

Ha nem találod az igazit

Ha nem találod az igazit

Web fejlesztés Web alkalmazások, komplex weboldalak, portálok, webshop-ok, blog-ok, fórumok, tartalom menedzsment rendszerek (CMS) tervezése, kivitelezése, grafikai tervezése és üzemeltetése. Alkalmazás fejlesztés Desktop alkalmazások, kliens-szerver megoldások, MS-Office integráció, adatgyűjtő, adatszinkronizáló alkalmazások tervezése, kivitelezése, és grafikai tervezése, valamint az alkalmazás típusától függően ezek üzemeltetése. Facebook alkalmazás fejlesztés Social media alkalmazások (Gadget-ek), authentikációs megoldások (oAuth/oAuth2, Facebook, Twitter, IWIW stb.), integrációs megoldások (megosztás, publikálás stb.) tervezése, kivitelezése, grafikai tervezése és üzemeltetése. Facebook alkalmazás fejlesztés Mobil alkalmazások fejlesztése Mobil alkalmazások tervezése, kivitelezése és grafikai tervezése Android, Android Tablet, iOS (iPhone, iPad, iPad2) és Windows Phone platformokra. Grafikai tervezés Arculat- és felülettervezés a koncepciótól a végleges grafikai megvalósításig. Üzemeltetés Egyedi igény szerint tömeges levél kiküldés (hírlevél, DM), nagyméretű kampányok lebonyolítása.

Haldesign

Haldesign

Történetünk 1999 őszén kezdődik. Halasi Zsolt a számítógépes grafika, a webgrafika megszállottjává lesz. Referenciák és tapasztalatok gyűlnek, ismeretségek, barátságok kötődnek. 2003-tól az egyszemélyes vállalkozás kiegészül Körmendi János programozóval. Tapasztalataink, elhivatottságunk, kapcsolataink révén úgy gondoljuk, nincs számunkra lehetetlen - legyen szó internetről, vagy nyomtatott anyagról. Tegyen próbára bennünket! - mindezt 2003 tavaszán gépeltem egy flash dokumentumba, a HALDESIGN első verziójának bemutatkozás rovatába. Azóta tapasztalatom, tudásom tovább gyarapodott, szabadidőm mennyiségét viszont egyre kevesebbnek érzem; ezért másodállású egyéni vállalkozóként inkább csak annyit igérek, hogy ha nem sürgős munkáról van szó, szívesen adok árajánlatot.

Honlapkészítés

Honlapkészítés

Honlapkészítés, webáruház készítés, keresőoptimalizálás. Cégünk 2001 óta foglalkozik webfejlesztéssel. Az elmúlt néhány évben 16 szakmai díjat nyertünk. Ezeket a díjak a szakmai tudásunkat és innovatív megvalósítási ötleteinkért kaptunk. Cégünk ügyfeleink kívánságát gyorsan és alacsony áron készíti el, pontos és kiszámítható munkavégzésünk, nem csak egy munkának tekintjük megrendelését. Tekintse meg referenciáinkat, jöjjön el el ingyenes konzultációra!

Honlapkészítés - Budapest

Honlapkészítés - Budapest

Honlapkészítéssel, webáruházak készítésével foglalkozunk, több éves tapasztalattal. A hagyományos honlapkészítés mellett vállaljuk honlapok mobil eszközökre optimalizálását és alkalmazások fejlesztését, Budapesten és környékén személyes konzultációval. Honlapjaink egyediek és keresőbarátok. Jól megválasztott címszavaik, a megfelelő tartalom, a honlap szerkezet segítik a keresőkben elért jó helyezést.

Honlapkészítés - Ground zero

Honlapkészítés - Ground zero

Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, flash programozás, banner készítés, kiadványtervezés, névjegykártya tervezés és egyéb grafikai és webes munkák.

Honlapkészítés Debrecenben

Honlapkészítés Debrecenben

Ma már minden cégtől elvárható, hogy megjelenjen vállalkozásával az interneten is. Miért? Mert a konkurencia már biztosan élt ezzel a lehetőséggel és Ön sem maradhat le a konkurencia mögött. Ha szeretne még több ügyfélre, illetve profitra szert tenni, akkor már ma keresse fel honlapunkat, ahol megtudhatja, hogyan is tehet szert egy olyan weboldalra, amely valóban az Ön és cége érdekeit szolgálja. Hiszen egy nem megfelelő weboldallal többet árt cégének, mint használ! Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje árajánlatunkat!

Honlapkészítés Győr

Honlapkészítés Győr

Honlapkészítés, weboldal tervezés és weblap felújítás Győrben. Önállóan szerkeszthető, adminisztrálható weboldalak. Mivel foglalkozunk: * Statikus és dinamikus weboldal készítéssel * Webes alkalmazások fejlesztésével * Egyedi Intranetes és webes vállalati rendszerek fejlesztésével * Egyedi művész weboldal grafikák készítésével * Weboldalak újragondolásával, ráncfelvarrással (ReDesign munkák) * Webes alkalmazások biztonsági kérdéseinket a felülvizsgálatával * Etikus keresőmarketing optimalizálással * Számítógép-üzemeltetés, rendszergazdai feladatok * Adatbázis-szolgáltatás * Weboldal üzemeltetés (tárhely, webhoszting) * Internetes hirdetési felület értékesítése * Számítógépes feldolgozás * Domain ügyintézéssel, csak saját ügyfeleink részére * Weboldal modulok készítésével * Weboldalak tovább fejlesztésével * Weboldalak használhatóbbá tételével * Hosting (PHP, Mail, MySQL, FTP), csak saját ügyfeleink részére

Tuti menü